Almelo Promotie

UIT IN ALMELO APP PROMOFILM

De Uit in Almelo app is de officiële informatie-applicatie voor toeristen en bewoners van Almelo. Met deze app ben je altijd op de hoogte van wat er te doen is in Almelo.

Met deze app hoef je niets meer te missen! Je vindt alle evenementen en activiteiten overzichtelijk geordend in de UITagenda. Plaats een evenement vanuit de app eenvoudig in je eigen agenda of deel het met je vrienden uit via Whatsapp.

Ken jij alle leuke winkels en horecagelegenheden in Almelo al? Ontdek het gevarieerde aanbod, de app toont je wat er bij jouw in de buurt is en navigeert je er zo nodig naartoe.

Hou je van koopjes? Dan is de Uit in Almelo app een must have. Met de rubriek ‘specials’ blijft je op de hoogte van de meest actuele acties, kortingen en arrangementen die Almelo te bieden heeft. Download nu de gratis ‘Uit in Almelo’ APP in de APP Store en Google Play Store en ontdek Almelo!

In deze promofilm laten we zien wat de mogelijkheden van de app zijn en wat de gebruikers van de app in beeld zien

Geproduceerd door Studio MAD in opdracht van Almelo Promotie.

Datum: 2015 Client: Almelo Promotie Skills: Film + Animatie

Algemene informatie

Studio MAD is een film & ontwerp studio, gevestigd nabij het centrum van Almelo.

Na een samensmelting van drie ervaren media productie bedrijven in 2011, verzorgd Studio MAD kwalitatieve video producties, 2D/3D animaties en grafische producties voor uiteenlopende bedrijven en particulieren.
Naast video en animatie producties houdt Studio MAD zich ook bezig met het ontwerpen en ontwikkelen van websites.

In het overzicht van ons werk vind je oa. bedrijfsfilms, tv-commercials, animaties, grafisch ontwerp, promotiefilms & websites.

Google Plus

open