Urenco – Ik zie, ik zie, wat jij niet kunt zien

URENCO Nederland B.V. in Almelo is onderdeel van de internationale URENCO Group met vestigingen in Nederland, Duitsland, het Verenigd Koninkrijk en de Verenigde Staten. URENCO is een nucleaire onderneming dat uranium verrijkt voor kernenergiecentrales middels ultracentrifuges. URENCO vormt dus een belangrijke schakel in de productie van betrouwbare CO2-vrije elektriciteit voor miljoenen huishoudens en bedrijven overal ter wereld.

In Almelo produceren ze met dezelfde techniek ook grondstoffen voor de nucleaire geneeskunde. Daarmee behandelen Europese ziekenhuizen jaarlijks tienduizenden kankerpatiënten.

URENCO Nederland houdt zich bezig met duurzaam ondernemen onder de naam Maatschappelijk Verantwoord Ondernemen (MVO). Ook op basisscholen zijn ze actief. Ze maken kinderen bewust van de wereld om hen heen door met oefeningen te laten zien uit welke deeltjes sommige objecten bestaan. Animatie poppetje Richie neemt je in verschillende afleveringen mee door deze bijzondere wereld.

Geproduceerd door Studio MAD in opdracht van URENCO.

Urenco ‘Ik Zie, Ik Zie, Wat jij niet kunt zien’ – Algemene introductiefilm:

 

Urenco ‘Ik Zie, Ik Zie, Wat jij niet kunt zien’ – Eindfilm:

 

Urenco ‘Ik Zie, Ik Zie, Wat jij niet kunt zien’ – Kistenfilm Voedsel:

 

Urenco ‘Ik Zie, Ik Zie, Wat jij niet kunt zien’ – Kistenfilm Textiel:

 

Urenco ‘Ik Zie, Ik Zie, Wat jij niet kunt zien’ – Kistenfilm Papier:

 

Urenco ‘Ik Zie, Ik Zie, Wat jij niet kunt zien’ – Kistenfilm Haar:

Skills: 2D animatie, Film + Animatie

Algemene informatie

Studio MAD is een film & ontwerp studio, gevestigd nabij het centrum van Almelo.

Na een samensmelting van drie ervaren media productie bedrijven in 2011, verzorgd Studio MAD kwalitatieve video producties, 2D/3D animaties en grafische producties voor uiteenlopende bedrijven en particulieren.
Naast video en animatie producties houdt Studio MAD zich ook bezig met het ontwerpen en ontwikkelen van websites.

In het overzicht van ons werk vind je oa. bedrijfsfilms, tv-commercials, animaties, grafisch ontwerp, promotiefilms & websites.

Google Plus

open