URENCO

MVO FILM

URENCO Nederland B.V. in Almelo is onderdeel van de internationale URENCO Group met vestigingen in Nederland, Duitsland, het Verenigd Koninkrijk en de Verenigde Staten. URENCO is een nucleaire onderneming dat uranium verrijkt voor kernenergiecentrales middels ultracentrifuges. URENCO vormt dus een belangrijke schakel in de productie van betrouwbare CO2-vrije elektriciteit voor miljoenen huishoudens en bedrijven overal ter wereld.

In Almelo produceren ze met dezelfde techniek ook grondstoffen voor de nucleaire geneeskunde. Daarmee behandelen Europese ziekenhuizen jaarlijks tienduizenden kankerpatiënten.

URENCO Nederland houdt zich bezig met duurzaam ondernemen onder de naam Maatschappelijk Verantwoord Ondernemen (MVO). In deze film worden verschillende MVO initiatieven getoond zoals een duurzame dakbedekking (drone beelden) en het aanbieden van sport. De belangrijkste aspecten en andere relevante informatie over de initiatieven zijn onder andere middels motion tracking aan het beeld gekoppeld.

Geproduceerd door Studio MAD in opdracht van URENCO.

Urenco 1
Urenco 2
Datum: 2016 Client: URENCO Skills: Film + Animatie

Algemene informatie

Studio MAD is een film & ontwerp studio, gevestigd nabij het centrum van Almelo.

Na een samensmelting van drie ervaren media productie bedrijven in 2011, verzorgd Studio MAD kwalitatieve video producties, 2D/3D animaties en grafische producties voor uiteenlopende bedrijven en particulieren.
Naast video en animatie producties houdt Studio MAD zich ook bezig met het ontwerpen en ontwikkelen van websites.

In het overzicht van ons werk vind je oa. bedrijfsfilms, tv-commercials, animaties, grafisch ontwerp, promotiefilms & websites.

Google Plus

open