• VGZ
  • VGZ
  • VGZ

VGZ

VIDEOPRODUCTIES ‘HELDEN ‘

VGZ is al jarenlang verbonden aan de Nijmeegse Vierdaagse. Dit jaar lopen er 100 VGZ-helden mee om geld in te zamelen voor een goed doel. In opdracht van VGZ hebben we twee Helden films gemaakt waarin we het verhaal achter de betreffende deelnemer laten zien. Wie is deze persoon en wat drijft hem of haar om als 1 van de 100 helden mee te doen aan de Vierdaagse?

Sharon loopt de Nijmeegse vierdaagse voor de stichting ALS, in nagedachtenis aan haar opa. Hoewel hij in 2013 de diagnose ALS kreeg, zag hij nog wel kans om Sharon datzelfde jaar aan te moedigen tijdens haar eerste Vierdaagse. Helaas is de opa van Sharon inmiddels overleden aan deze vreselijke ziekte. Sharon loopt nogmaals de Vierdaagse om deze bijzondere man te eren en geld in te zamelen voor onderzoek.

 

Carlo heeft zelf een herseninfarct gehad en hier Afasie aan over gehouden. Dit houdt in dat zijn spraak grotendeels is weggevallen. Zijn vrouw helpt hem bij het vertellen van zijn verhaal. Carlo wil actief blijven en deel uitmaken van dit mooie initiatief.

 

Geproduceerd door Studio MAD in opdracht van VGZ.

Skills: Film + Animatie

Algemene informatie

Studio MAD is een film & ontwerp studio, gevestigd nabij het centrum van Almelo.

Na een samensmelting van drie ervaren media productie bedrijven in 2011, verzorgd Studio MAD kwalitatieve video producties, 2D/3D animaties en grafische producties voor uiteenlopende bedrijven en particulieren.
Naast video en animatie producties houdt Studio MAD zich ook bezig met het ontwerpen en ontwikkelen van websites.

In het overzicht van ons werk vind je oa. bedrijfsfilms, tv-commercials, animaties, grafisch ontwerp, promotiefilms & websites.

Google Plus

open