Voskamp Beveiligingstechniek

ANIMATIE PROMO

Voskamp Beveiligingstechniek biedt integrale oplossingen voor opdrachtgevers en gebruikers van multifunctionele gebouwen. Ze combineren de disciplines die nodig zijn voor multifunctioneel gebruik, bestaande uit hang- en sluitwerk, deurautomatiek, inbraak- en brandbeveiliging, vergrendeltechniek en toegangscontrole; inclusief de installatie.

In deze animatie promofilm wordt de digitale receptiezuil geïntroduceerd. Met de digitale receptiezuil van Voskamp Beveiligingstechniek worden bezoekers op een efficiënte en professionele manier ontvangen. De receptiezuil is in staat om een organisatie te ontzorgen en bezoekers gastvrij te ontvangen zonder concessies te doen op het gebied van veiligheid en controle.

Geproduceerd door Studio MAD in opdracht van Voskamp.

Voskamp 2
Voskamp 1

 

Datum: 2016 Client: Voskamp Skills: Animatie

Algemene informatie

Studio MAD is een film & ontwerp studio, gevestigd nabij het centrum van Almelo.

Na een samensmelting van drie ervaren media productie bedrijven in 2011, verzorgd Studio MAD kwalitatieve video producties, 2D/3D animaties en grafische producties voor uiteenlopende bedrijven en particulieren.
Naast video en animatie producties houdt Studio MAD zich ook bezig met het ontwerpen en ontwikkelen van websites.

In het overzicht van ons werk vind je oa. bedrijfsfilms, tv-commercials, animaties, grafisch ontwerp, promotiefilms & websites.

Google Plus

open