Waterschap Vechtstromen VIDEOPRODUCTIE WATERSCHAP VECHSTROMEN OVERIJSSEL

Waterschap Vechtstromen verzorgt vanaf 1 januari 2014 het waterbeheer in Twente, Noordoost Overijssel en Zuidoost Drenthe. Een gebied met een oppervlakte van circa 225.000 ha en 23 inliggende gemeenten. Vechtstromen beheert het water van circa 4800 km rivieren, beken en andere watergangen en zuivert op 24 rioolwaterzuiveringsinstallaties het afvalwater van circa 830.000 inwoners.

Waterschap Vechtstromen ontstaat uit een fusie van waterschappen Regge en Dinkel en Velt en Vecht. Vechtstromen is daarmee een sterke organisatie die nog beter in staat is om op innovatieve en kwalitatief hoogwaardige wijze het waterbeheer te verzorgen. Rekening houdend met de klimaatopgaven waarmee we geconfronteerd worden én tegen betaalbare tarieven, nu en in de toekomst. Vechtstromen werkt vanuit twee kantoren, in Coevorden en Almelo, en verschillende regio- of buitenlocaties. Het bestuur zetelt straks in Almelo.

Voor de Waterschapsverkiezingen van woensdag 13 november tot dinsdag 26 november 2013, maakten we in opdracht van Slag bij Almelo drie video’s, om de waarde van water te laten zien. Hierin vertelt een natuurliefhebber, een agrariër en een stel dat woont in de stad waarom water voor hun goud is.

Geproduceerd door Studio MAD in opdracht van Slag bij Almelo voor Waterschap Vechtstromen.

vechtstromen

Datum: 2013 Client: Waterschap Vechtstromen Skills: Film + Animatie Website: www.vechtstromen.nl/

Algemene informatie

Studio MAD is een film & ontwerp studio, gevestigd nabij het centrum van Almelo.

Na een samensmelting van drie ervaren media productie bedrijven in 2011, verzorgd Studio MAD kwalitatieve video producties, 2D/3D animaties en grafische producties voor uiteenlopende bedrijven en particulieren.
Naast video en animatie producties houdt Studio MAD zich ook bezig met het ontwerpen en ontwikkelen van websites.

In het overzicht van ons werk vind je oa. bedrijfsfilms, tv-commercials, animaties, grafisch ontwerp, promotiefilms & websites.

Google Plus

open