De Woonplaats

PROMOFILM ‘DE BEDOELING’

De Woonplaats is een woningcorporatie die betaalbare woningen aanbiedt in met name Enschede en de (Oost) Achterhoek. Ze bestaan voor mensen die zijn aangewezen op een sociale huurwoning. De visie van De Woonplaats is dat goed wonen niet alleen een goede woning betreft, maar ook een goede woon- en leefomgeving. De corporatie zet zich in als het gaat om maatschappelijk vastgoed en leefbaarheid in de wijken en buurten waar de woningen staan.

Deze promotiefilm bevat dynamische sfeerbeelden van alle doelgroepen en hun woongenot: een goede en betaalbare woning in een prettige buurt. Alle ruimte voor jou om dit samen met bewoners, medewerkers van De Woonplaats, belanghouders, bouwpartners en leveranciers te realiseren. De verbindende factor in het verhaal is een auto van De Woonplaats die elke scene laat aansluiten. Daarnaast ligt de focus op de termen ‘Duurzaam woongenot,’ ‘Dichtbij’ en ‘Samenwerking.’

Geproduceerd door Studio MAD in opdracht van De Woonplaats.

Woonplaats 2
Woonplaats 1
Datum: 2016 Client: De Woonplaats Skills: Film + Animatie

Algemene informatie

Studio MAD is een film & ontwerp studio, gevestigd nabij het centrum van Almelo.

Na een samensmelting van drie ervaren media productie bedrijven in 2011, verzorgd Studio MAD kwalitatieve video producties, 2D/3D animaties en grafische producties voor uiteenlopende bedrijven en particulieren.
Naast video en animatie producties houdt Studio MAD zich ook bezig met het ontwerpen en ontwikkelen van websites.

In het overzicht van ons werk vind je oa. bedrijfsfilms, tv-commercials, animaties, grafisch ontwerp, promotiefilms & websites.

Google Plus

open