Young Chef

TV COMMERCIAL

Young Chef is een onderdeel van Five Stars HK ltd. , een bedrijf dat wereldwijd actief is als producent en exporteur van speelgoed. Young Chef is speciaal gericht op kinderen van 4 tot 9 jaar die houden van eten maken. Met deze speelgoedlijn kunnen kinderen zelf allerlei lekkers maken zoals ijs, popcorn en slush puppies, zonder dat ouders zich zorgen hoeven te maken over de veiligheid van keukengerei.

In deze commercial wordt weer een nieuw product gepresenteerd: een suikerspinmachine.  Het product wordt op speelse wijze gepresenteerd met animaties die een kinderlijke sfeer oproepen. De commercial is te gebruiken als tv-commercial en tevens geschikt voor online gebruik.

Geproduceerd door Studio MAD in opdracht van Five Stars HK ltd.

Schermafbeelding 2016-05-31 om 13.02.58
Schermafbeelding 2016-05-31 om 13.02.06

 

Datum: 2015 Client: Five Stars HK ltd Skills: Commercial

Algemene informatie

Studio MAD is een film & ontwerp studio, gevestigd nabij het centrum van Almelo.

Na een samensmelting van drie ervaren media productie bedrijven in 2011, verzorgd Studio MAD kwalitatieve video producties, 2D/3D animaties en grafische producties voor uiteenlopende bedrijven en particulieren.
Naast video en animatie producties houdt Studio MAD zich ook bezig met het ontwerpen en ontwikkelen van websites.

In het overzicht van ons werk vind je oa. bedrijfsfilms, tv-commercials, animaties, grafisch ontwerp, promotiefilms & websites.

Google Plus

open