Youtube adverteren

Vanaf heden zijn we met Studio MAD een samenwerking aangegaan met Adwise Internetmarketing voor het adverteren op Youtube. Youtube is al jarenlang één van de meest gebruikte websites van Nederland en wereldwijd. Het bereik van Youtube is hierdoor enorm groot en daarom is het een zeer interessant platform om uw doelgroep te bereiken.

Een effectieve manier van adverteren is om voorafgaand aan een YouTube video te adverteren met films. Dit kan al vanaf 6 seconden tot ongeveer 40 seconden. Studio MAD maakt voor u een mooie animatie, waarin uw boodschap op een sterke manier aan de doelgroep wordt gepresenteerd en Adwise Internetmarketing zorgt voor een optimaal bereik en maximaal rendement middels YouTube adverteren.

Datum: 2013 Client: Studio MAD & Adwise Skills: Animatie

Algemene informatie

Studio MAD is een film & ontwerp studio, gevestigd nabij het centrum van Almelo.

Na een samensmelting van drie ervaren media productie bedrijven in 2011, verzorgd Studio MAD kwalitatieve video producties, 2D/3D animaties en grafische producties voor uiteenlopende bedrijven en particulieren.
Naast video en animatie producties houdt Studio MAD zich ook bezig met het ontwerpen en ontwikkelen van websites.

In het overzicht van ons werk vind je oa. bedrijfsfilms, tv-commercials, animaties, grafisch ontwerp, promotiefilms & websites.

Google Plus

open