ZEN

PROMOTIEFILM IK WOON ZEN

ZEN wil mensen aan het denken zetten bij het laten bouwen van een nieuw huis. Met ZEN kun jij een fundamenteel verschil maken. Voor jezelf en anderen. ZEN staat voor Zeer Energiezuinige Nieuwbouw. Over vijf jaar is alle nieuwbouw ZEN, dat wil zeggen dat alle nieuwbouwwoningen (bijna) energieneutraal of zelfs energieleverend zijn. Goed voor het milieu, je portemonnee en jouw wooncomfort.

In deze promofilm introduceren we ZEN en laten we zien wat de voordelen zijn van energiezuinig wonen. De geschetste situaties onderstrepen op humoristische wijze de boodschap dat je met ZEN een fundamenteel verschil kan maken voor jezelf (woongenot en portemonnee) en anderen (milieu).

Geproduceerd door Studio MAD in opdracht van M.A.S.C. Company en Axioma voor ZEN.

ZEN behind the scenes lr (1 van 16)
ZEN behind the scenes lr (12 van 16)

ZEN behind the scenes lr (7 van 16)

Skills: Film + Animatie

Algemene informatie

Studio MAD is een film & ontwerp studio, gevestigd nabij het centrum van Almelo.

Na een samensmelting van drie ervaren media productie bedrijven in 2011, verzorgd Studio MAD kwalitatieve video producties, 2D/3D animaties en grafische producties voor uiteenlopende bedrijven en particulieren.
Naast video en animatie producties houdt Studio MAD zich ook bezig met het ontwerpen en ontwikkelen van websites.

In het overzicht van ons werk vind je oa. bedrijfsfilms, tv-commercials, animaties, grafisch ontwerp, promotiefilms & websites.

Google Plus

open