Qredits ‘Sociale kredietverstrekker’ Campagne

Of je nou het reclameblok voor het NOS Journaal bekijkt, rustig door je Facebook-feed scrolt, op het station in Arnhem loopt of langs de A1 in de file staat; het zal je de laatste weken waarschijnlijk niet zijn ontgaan dat de nieuwe campagne van Qredits is gelanceerd. Een echte MAD productie waarin film, animatie, ontwerp en audio samen komen. 

Het doel van Qredits met deze campagne? Laten zien dat zij dé sociale kredietverstrekker zijn die snapt dat ondernemen fantastisch is, maar op financieel vlak ook vaak een uitdaging. In deze nieuwe campagne wil Qredits zich voor het eerst profileren als de sociale kredietverstrekker. Het zijn de klanten van Qredits die uit ervaring kunnen spreken over het sociale karakter van de kredietverstrekker en het beste kunnen beoordelen waarin dit naar voren komt. Vandaar dat we ervoor hebben gekozen de échte ondernemers en hun verhalen het gezicht te laten vormen van de campagne.

De afgelopen twee maanden heeft het hele MAD-team hard gewerkt om de campagne op te zetten, waarbij de marketingafdeling van Qredits gedurende het proces nauw betrokken was. Van het conceptueel vormgeven van alle producties, speciaal op maat gemaakte muziek produceren en componeren tot het aanleveren van de tv en radio commercial bij de diverse platformen; de campagne van Qredits bleek een totaalproductie waarbij alle facetten van MAD tot haar recht kwamen. Deze combinatie van grafisch, film, animatie en audio heeft een uitgebreid scala aan producties opgeleverd.

Qredits_total_3


Laat je overtuigen
Aan ons de uitdaging om al deze producties in dezelfde stijl op te zetten en uit te voeren, waarin de rode draad wordt gevormd door het sociale karakter van Qredits. Dit wordt versterkt door echte ondernemers te laten zien die geholpen zijn door Qredits, zowel in het opzetten van hun bedrijf als het doorontwikkelen ervan. De ondernemers zijn in alle producties terug te vinden, waarbij de slogan “laat je overtuigen” je doorverwijst naar de testimonials op qredits.nl/sociaal. Op de website leer je meer over de ervaringen van de ondernemers met Qredits.

Qredits_01
Qredits_02

Samenwerking in de NieuweGarage
De campagne voor Qredits heeft zich niet alleen binnen de MAD-muren afgespeeld, maar onze buren van Adwise hebben Qredits bijgestaan bij het bepalen van de marketingstrategie. Een mooie productie waarin de kracht van de NieuweGarage en onze onderlinge samenwerking mooi tot zijn recht kwam.

Nu de campagne is gelanceerd, gaat onze samenwerking met Qredits gewoon door. Er staan een aantal mooie animaties op de planning waarin het proces rondom het aanvragen van krediet op een speelse manier wordt toegelicht.

Benieuwd hoe het eraan toeging op de opnamedag? Bekijk de making-of voor beelden achter de schermen bij de opnames van de tv-commercial, fotografie en testimonials.

Qredits_behind

Laat een reactie achter

Algemene informatie

Studio MAD is een film & ontwerp studio, gevestigd nabij het centrum van Almelo.

Na een samensmelting van drie ervaren media productie bedrijven in 2011, verzorgd Studio MAD kwalitatieve video producties, 2D/3D animaties en grafische producties voor uiteenlopende bedrijven en particulieren.
Naast video en animatie producties houdt Studio MAD zich ook bezig met het ontwerpen en ontwikkelen van websites.

In het overzicht van ons werk vind je oa. bedrijfsfilms, tv-commercials, animaties, grafisch ontwerp, promotiefilms & websites.

Google Plus

open