Rabobank Noord Twente ‘Geld & Banken’

Voor Rabobank Noord Twente hebben we een videoproductie/ animatie gemaakt. Het is een korte, krachtige, educatieve film geworden. Hierin wordt in enkele minuten de jeugdige doelgroep op een voor hen aansprekende manier, meer inzicht gegeven in Rabobank Noord Twente, de rol van de bank, de coöperatie, geldstromen vroeger en nu, jeugdactiviteiten en er wordt een kijkje achter de schermen gegeven.

De film is vertoond tijdens de Rabo Spaardag van Rabobank Noord Twente in de bioscoop Movie Unlimited Almelo. Ook zal de film voor een langere periode ingezet worden in de geldlessen die de Rabobank geeft op scholen. De film zal ook via andere media (zoals bv Youtube, Twitter) zichtbaar zijn.

Geproduceerd door Studio MAD in opdracht van Rabobank Noord Twente

Laat een reactie achter

Algemene informatie

Studio MAD is een film & ontwerp studio, gevestigd nabij het centrum van Almelo.

Na een samensmelting van drie ervaren media productie bedrijven in 2011, verzorgd Studio MAD kwalitatieve video producties, 2D/3D animaties en grafische producties voor uiteenlopende bedrijven en particulieren.
Naast video en animatie producties houdt Studio MAD zich ook bezig met het ontwerpen en ontwikkelen van websites.

In het overzicht van ons werk vind je oa. bedrijfsfilms, tv-commercials, animaties, grafisch ontwerp, promotiefilms & websites.

Google Plus

open