rabobank Volledig scherm

Rabobank Noord-Twente film/ animatie Rabo Spaardag

Voor Rabobank Noord Twente zijn we bezig met een film/ animatie voor de Rabo Spaardag over de historie van geld.

Gedurende het jaar geeft Rabobank Noord Twente ruim 40 geldlessen op basisscholen. Groep 8 (10-12 jaar) leert meer over geld en het omgaan met geld. De huidige insteek in de lessen is zeer algemeen en niet toegespitst tot Rabobank Noord Twente. Middels het inzetten van een educatieve film willen zij dit ondervangen.

De jeugd op basisscholen in de leeftijd 10 tot en met 12 jaar, ongeveer 1000 leerlingen per jaar, zullen met de film/ animatie geïnformeerd worden over Rabobank Noord Twente, maar ook de ontwikkeling van het geld door de jaren heen en inspelen op het nu. Hoe gaan bankzaken nu? De film is tevens een mooi alternatief voor de rondleidingen op de bank die niet meer gegeven worden.

Het zal een korte, krachtige, educatieve film worden, welke in enkele minuten de jeugdige doelgroep op een voor hen aansprekende manier, meer inzicht geeft in Rabobank Noord Twente, de rol van de bank, de coöperatie, geldstromen vroeger en nu, jeugdactiviteiten en een kijkje achter de schermen. De film kan voor een langere periode ingezet worden in de geldlessen, maar zal ook via andere media (zoals bv Youtube, Twitter) zichtbaar zijn.

Ook zal de film worden vertoond tijdens de Rabo Spaardag van Rabobank Noord Twente  in de bioscoop Movie Unlimited Almelo. Kinderen ontvangen na het legen van hun spaarpot, bij één van de Rabobank vestigingen, een bioscoopkaartje voor één van de voorstellingen op 20, 21, 22 of 23 oktober.

Kijk op de website van de Rabobank of de website van Movie Unlimited voor meer informatie!

 

Laat een reactie achter

Algemene informatie

Studio MAD is een film & ontwerp studio, gevestigd nabij het centrum van Almelo.

Na een samensmelting van drie ervaren media productie bedrijven in 2011, verzorgd Studio MAD kwalitatieve video producties, 2D/3D animaties en grafische producties voor uiteenlopende bedrijven en particulieren.
Naast video en animatie producties houdt Studio MAD zich ook bezig met het ontwerpen en ontwikkelen van websites.

In het overzicht van ons werk vind je oa. bedrijfsfilms, tv-commercials, animaties, grafisch ontwerp, promotiefilms & websites.

Google Plus

open