socialmad Volledig scherm

Social media pakketten van Studio MAD zorgen voor betere vindbaarheid van uw website

Google heeft onlangs aangekondigd dat de bestedingen in zoekmachine marketing minder hard groeien dan voorheen. Er vindt een verschuiving van budgetten plaats richting social media en Google merkt dat natuurlijk als eerst. Hoewel het vroeger voldoende was je website bij google aan te melden wordt het tegenwoordig veel belangrijker je website via social media te promoten.

De zoekmogelijkheden

Er zijn steeds meer mogelijkheden om een product of dienst onder de aandacht te brengen. Sociale netwerken als Twitter, Facebook, Google+ en LinkedIn nemen een steeds groter deel van de online bestede tijd in. De zoekmogelijkheden van die sociale netwerken wordt steeds vaker benut. Je begeven op social media zoals Twitter, Facebook en Google + en LinkedIn kan enorm helpen met vindbaarheid van de website op zoekmachines als Google en Bing. Deze kijken namelijk naar signalen vanuit Social Media, dus als uw site vaak worden genoemd op Twitter, Facebook of Google + dan kan dit een gunstig effect hebben op de rankings.

Een wereld aan informatie

Zoeken via Facebook, was met 500 miljoen gebruikers en de wereld aan informatie al een belangrijk onderdeel van een goede vindbaarheid. Met de Social Graph en de like button, haalt Facebook daar het complete internet bij. Alle website worden nu gecategoriseerd in de zoekopties van Facebook. Alle websites die door de bezoekers zijn aangemeld door op de ‘ like button’  te klikken en daarmee hun interesse in de website publiek te maken en zichtbaar in de zoekresultaten van Facebook.

Ook Twitter speelt een belangrijke rol voor ‘realtime search’, dus gevonden worden via tweets, maar denk ook aan het duurzamer inrichten van een eigen ‘vertical’ op Twitter door een account aan te maken op een product, merk of interesse gebied. Voor betere vindbaarheid op zoekmachines kunnen we een Twitterkanaal inrichten met relevante informatie en dat kan een mooie positie opleveren!

Kortom berichten posten op Twitter en Facebook en het delen van andere personen van deze berichten zullen zorgen dat u beter te vinden bent op zoekmachines zoals Google en Bing.

Social media pakketten

De zoekmachines kijken niet alleen naar het aantal keer dat een link wordt geretweet, maar ook naar de kwaliteit van de Twitteraar. Een Twitteraar van ‘hoge kwaliteit, dat wil zeggen iemand die een link deelt met veel volgers die op hun beurt weer veel volgers hebben, telt zwaarder mee dan een Twitteraar met weinig volgers. Het is dus belangrijk om uw social media goed bij te houden, te promoten en vers te houden.

Studio MAD heeft daarom nu een aantal specifieke pakketten ontwikkeld, waarbij u kunt kiezen om naast het onderhouden van uw website, ook te kiezen om met onze expertise u te ontzorgen op het gebied van social media, direct mailing, nieuwsartikelen voor op de website en voor onderhoud van uw Facebook pagina. U kunt kiezen welk pakket het beste bij u past en wij kunnen u daarin adviseren.

Voor meer info van de pakketten en bijbehorende prijzen, kijk op www.studiomad.nl/social-media-onderhoud. Neem bij interesse en/of voor meer informatie/advies vrijblijvend contact met ons op.

2 reacties

  1. 27 september 2012 at 11:46 · Reageer

    Goed artikel Niels we gaan aan het werk

  2. Pingback: Extra Diensten Studio MAD | Studio MAD | Film, Animatie & Ontwerp • Studio MAD • Videoproducties • Bedrijfsfilms • Promofilms • Webdesign

Laat een reactie achter

Algemene informatie

Studio MAD is een film & ontwerp studio, gevestigd nabij het centrum van Almelo.

Na een samensmelting van drie ervaren media productie bedrijven in 2011, verzorgd Studio MAD kwalitatieve video producties, 2D/3D animaties en grafische producties voor uiteenlopende bedrijven en particulieren.
Naast video en animatie producties houdt Studio MAD zich ook bezig met het ontwerpen en ontwikkelen van websites.

In het overzicht van ons werk vind je oa. bedrijfsfilms, tv-commercials, animaties, grafisch ontwerp, promotiefilms & websites.

Google Plus

open