Teaser Huuskes Bedrijfsfilm

De bedrijfsfilm die we voor Huuskes aan het produceren zijn, zit in de eindfase.

Het is een productie geworden met mooie dynamische dolly shots (shots met een beweging van links naar rechts en omgekeerd), jib shots (camera arm voor op en neer gaande en bewegingen en omgekeerd) en timelapses (waarbij een lang opgenomen shot, daarna versneld wordt afgespeeld).

Ook zijn er helicoptershots gebruikt in de productie, waardoor er mooie shots van grote hoogte gemaakt zijn van het hoofdkantoor en rijdende vrachtwagens van Huuskes op weg naar de klant.

Een ander belangrijk onderdeel van de film zijn slow motion shots. Met onze nieuwste aanwinst binnen het bedrijf, de Sony NEX700 camera, hebben we, door het opnemen in high frame rates, mooie slow motion shots gemaakt.

Als kleine teaser voor de bedrijfsfilm hebben we hiervan een compilatie gemaakt. Enjoy!

2 reacties

 1. 7 november 2012 at 22:31 · Reageer

  Gaaf!!

 2. 19 december 2012 at 13:40 · Reageer

  Dag Niels,

  Hele fraaie beelden met ditto geluid!

  Groeten,
  Gullimex BV, Wim Geul

Laat een reactie achter

Algemene informatie

Studio MAD is een film & ontwerp studio, gevestigd nabij het centrum van Almelo.

Na een samensmelting van drie ervaren media productie bedrijven in 2011, verzorgd Studio MAD kwalitatieve video producties, 2D/3D animaties en grafische producties voor uiteenlopende bedrijven en particulieren.
Naast video en animatie producties houdt Studio MAD zich ook bezig met het ontwerpen en ontwikkelen van websites.

In het overzicht van ons werk vind je oa. bedrijfsfilms, tv-commercials, animaties, grafisch ontwerp, promotiefilms & websites.

Google Plus

open