tedx2 Volledig scherm

TEDx Nijmegen

Ook dit jaar zijn wij partner (http://tedxnijmegen.nl/partners) van een van de meest inspirerende evenementen van de wereld, TEDx. Dit jaar gehouden in Nijmegen op 8 april 2013.

TED staat voor Technology, Entertainment & Design en is in 1984 in de VS begonnen als een platform om ideeën uit deze drie aandachtsgebieden te delen. Sinds die tijd groeide het uit tot een wereldwijd evenement waar mensen elkaar inspireren. Grote sprekers als Bill Clinton, Oliver Sacks en Graig Venter stonden al op de planken, maar ook onbekende mensen deelden hun inspirerende verhaal.

Het programma van TEDxNijmegen is gefocust op de toekomst van de gezondheid en de veranderingen in de zorg.
TED is een non-profit organisatie, gewijd aan het verspreiden van ideeën. 
Tijdens een evenement van TED, worden ‘s werelds grootste denkers en doeners gevraagd om het gesprek van hun leven te delen in 18 minuten tijd. Op 1 dag spreken zo’n 20 mensen met als doel de mensen in de zaal te inspireren, enthousiasmeren en aan te zetten de ideeën te delen met anderen.

TEDx Nijmegen heeft als thema ‘het leven’. Over wat mensen tegenkomen van conceptie tot de oude dag. Over gezondheid en ziekte, zorgen en verzorgd worden. Kortom: Over de weg van 0 tot 110 jaar oud. Het leuke is dat je door dit brede thema ook een grote diversiteit aan sprekers krijgt. Op dit moment zijn er drie sprekers van de 20 sprekers bekend gemaakt:

- Herman van Veen (kinderrechtenactivist,geestelijk vader van Alfred Jodocus Kwak en opa van Lot),
- Edward Gerjuoy (een 95 jarige professor uit Pittsburgh)
- Gerard van Grinsven (CEO van het Henri Ford Hospital in de VS).

Wij voorzien TEDxNijmegen van enkele animaties, waaronder een bumper animatie. De animaties zullen worden vertoond tijdens het evenement in het stadsschouwburg te Nijmegen & op de website van TEDx Nijmegen.

Meer informatie over het evenement:
 www.tedxnijmegen.nl

Laat een reactie achter

Algemene informatie

Studio MAD is een film & ontwerp studio, gevestigd nabij het centrum van Almelo.

Na een samensmelting van drie ervaren media productie bedrijven in 2011, verzorgd Studio MAD kwalitatieve video producties, 2D/3D animaties en grafische producties voor uiteenlopende bedrijven en particulieren.
Naast video en animatie producties houdt Studio MAD zich ook bezig met het ontwerpen en ontwikkelen van websites.

In het overzicht van ons werk vind je oa. bedrijfsfilms, tv-commercials, animaties, grafisch ontwerp, promotiefilms & websites.

Google Plus

open