Twickto genomineerd voor Speelgoed van het Jaar 2018

Twickto_01

Twickto, het constructiespeelgoed next level, heeft een nominatie voor Speelgoed van het jaar 2018 in de wacht gesleept. In de leeftijdscategorie 8 & 9 jaar maakt Twickto met het Themepack Aviation kans op de titel. Een speciale vakjury bestaande uit journalisten, inkopers en speelgoed- en spellendeskundigen bepaalt elk jaar welke artikelen per leeftijdscategorie worden genomineerd voor Speelgoed van het Jaar. Vervolgens is het de beurt aan de consument om een stem uit te brengen op zijn of haar favoriete speelgoed.

Voor de bekendmaking van de nominatie hebben wij in opdracht van Twickto een passende 3D animatie met een informatief karakter ontwikkeld. De Aviator, Cargo Plane en Space Craft vliegen door de lucht terwijl de belangrijkste kenmerken van Twickto in beeld verschijnen. Door de gehele animatie in 3D op te bouwen spelen de diverse modellen die je met het Aviation-pakket kan bouwen de hoofdrol. Het toevoegen van SFX onderstreept het realistische karakter van de commercial en de inmiddels herkenbare Twickto tune geeft het de unieke Twickto identiteit.

 

Wil jij dat Twickto Aviation Speelgoed van het Jaar 2018 wordt? Stem dan nu op www.speelgoedvanhetjaar.nl.
Stemmen kan nog tot en met 4 november 2018.

 

Bekijk de video hier.
twickto_06

Twickto_07

Laat een reactie achter

Algemene informatie

Studio MAD is een film & ontwerp studio, gevestigd nabij het centrum van Almelo.

Na een samensmelting van drie ervaren media productie bedrijven in 2011, verzorgd Studio MAD kwalitatieve video producties, 2D/3D animaties en grafische producties voor uiteenlopende bedrijven en particulieren.
Naast video en animatie producties houdt Studio MAD zich ook bezig met het ontwerpen en ontwikkelen van websites.

In het overzicht van ons werk vind je oa. bedrijfsfilms, tv-commercials, animaties, grafisch ontwerp, promotiefilms & websites.

Google Plus

open