VETERANENDAG-BAZ Volledig scherm

Veteranen meet & greet Twente

De eerste regionale Veteranen Meet & Greet Twente zal op 3 september plaatsvinden op Landgoed den Vossenbosch. Studio MAD kan dit initiatief erg waarderen en is sponsor van deze bijzondere bijeenkomst voor veteranen, hun familie, achterban en inwoners uit Twente.

Tijdens de Veteranen Meet & Greet Twente worden ex-militairen en militairen die nog actief dienen in het zonnetje gezet. Onze regio telt ruim 3500 ex-militairen die in naam van Nederland hebben deelgenomen aan missies in landen als Libanon, Afghanistan en Mali. Voor het verwerkingsproces is het belangrijk dat deze groep contact houdt met de samenleving. Ook wil organisator Stichting Veteranen Meet & Greet Twente een mate van waardering en wederzijds begrip tussen burgers en veteranen stimuleren. Het programma is dan ook in samenwerking met het thuisfrontcomité ontwikkeld. Als locatie is gekozen voor Landgoed den Vossenbosch, gelegen in Hoge Hexel (gemeente Wierden). De organisatie verwacht dat circa 2500-3000 mensen een bezoek zullen brengen aan deze prachtige setting.

landgoeddenvossenbosch
Landgoed-Den-Vossenbosch_2

Programma

Bezoekers kunnen genieten van een gevarieerd programma aanbod. In de ochtend zal er een besloten reünie worden gehouden voor veteranen en hun familie. Vanaf 12:00 uur is iedereen welkom, van jong tot oud, om het terrein te betreden en stands te bezoeken, deel te nemen aan allerlei workshops of sessies met interessante sprekers en presentaties bij te wonen. Zowel generaal b.d. Peter van Uhm (voormalig Commandant der Strijdkrachten) en Ridder MWO Majoor Marco Kroon zullen aanwezig zijn om een lezing/ presentatie te houden. Ook stellen zij zich beschikbaar voor Meet & Greets. Daarnaast zal er een parade van militaire voertuigen voorbij komen worden er demonstraties gehouden door de Mariniers, Landmacht en Luchtmacht. In de namiddag klinkt er muziek van onder andere de Kapel van de Koninklijke Luchtmacht. Kortom, een mooi gevarieerd programma voor de beoogde bezoekers.

Overzicht van de dag:

10.00 – 12.00 uur: Ontvangst veteranen en hun familie
12.00 uur: Landgoed open voor publiek
12.00 – 14.00 uur: Eenvoudige lunch (gratis voor veteranen)
14.00 uur: Opening Veteranendag en dankwoord
14.30 -16.00 uur: Lezingen en presentaties + Meet & Greet.
* Peter van Uhm, voormalig CDS, generaal (4*) b.d.
* Majoor Marco Kroon, Ridder MWO
* Een burger, een familielid, een vriend(in)
* Luitenant-kolonel Jan Ambaum, veteraan en militair psycholoog
14.30 – 16.30 uur: Voor de kinderen: hindernisbaan en demonstraties, en bekijken van pantservoertuigen
15.00 – 16.00 uur: Werken bij Defensie en demonstraties Luchtmacht, Landmacht en Marine
16.00 uur: Muziek van onder meer de Kapel van de Koninklijke Luchtmacht
16.30 uur: Gezamenlijke maaltijd blauwe hap (bami en nasi) – gratis voor veteranen

Tickets

Parkeren en een ticket voor het bezoeken van de Veteranen Meet & Greet is helemaal gratis! Daarnaast is ook het eten en drinken voor veteranen gratis.

Bekijk de voorwaarden en klik hier om de tickets te bestellen.

Laat een reactie achter

Algemene informatie

Studio MAD is een film & ontwerp studio, gevestigd nabij het centrum van Almelo.

Na een samensmelting van drie ervaren media productie bedrijven in 2011, verzorgd Studio MAD kwalitatieve video producties, 2D/3D animaties en grafische producties voor uiteenlopende bedrijven en particulieren.
Naast video en animatie producties houdt Studio MAD zich ook bezig met het ontwerpen en ontwikkelen van websites.

In het overzicht van ons werk vind je oa. bedrijfsfilms, tv-commercials, animaties, grafisch ontwerp, promotiefilms & websites.

Google Plus

open