emailing-boekje-big Volledig scherm

Vraag een portfolio boekje aan!

We hebben ter promotie van onze extra dienst ‘Layar’ een portfolio boekje ontworpen, dat volledig is opgemaakt met Augmented Reality van de applicatie ‘Layar’. In het boekje hebben we een aantal van onze projecten opgenomen met een beschrijving erbij. Ook zijn de films direct te bekijken met de applicatie ‘Layar’ die makkelijk en gratis te installeren zijn via de app store en de play store op uw iPhone, iPad en Android.

Augmented Reality is een technologie die uw website, bedrijfsfilm, fotografie, social media en meer, door middel van een virtuele laag aan uw drukwerk verbind. De Layar applicatie wordt steeds populairder en verschillende magazines spelen hierop in. Ook de LINDA heeft onlangs hun magazine met Layar in een virtuele omgeving geplaatst. Kijk voor meer informatie hier: http://www.lindamagazine.nl/2012/05/14/layar-wat-is-het-en-hoe-werkt-het

Het verschil in de verschillende pakketten zit vooral in het aantal pagina’s die met Layar worden opgemaakt en de aantal buttons die interactief gemaakt zullen worden. Ons starterpakket is met 1 pagina en 4 buttons ideaal voor Layar ontwikkeling van een advertentie. Het basic pakket is met 4 pagina’s en 16 buttons ideaal voor folders. Het medium pakket is met 7 pagina’s en 30 buttons zeer geschikt voor het digitaliseren van uw complete huisstijl (folders, advertenties, briefpapier etc.). Ons meest uitgebreide pakket is het pro pakket dat ideaal is voor magazines, waar je met 10 pagina’s en 40 buttons vaak een groter aantal nodig hebt.

Kijk voor meer informatie op: https://studiomad.nl/layar

Benieuwd hierna? Vraag hier gratis een portfolio boekje bij ons aan en bekijk zelf hoe deze techniek werkt.

Laat een reactie achter

Algemene informatie

Studio MAD is een film & ontwerp studio, gevestigd nabij het centrum van Almelo.

Na een samensmelting van drie ervaren media productie bedrijven in 2011, verzorgd Studio MAD kwalitatieve video producties, 2D/3D animaties en grafische producties voor uiteenlopende bedrijven en particulieren.
Naast video en animatie producties houdt Studio MAD zich ook bezig met het ontwerpen en ontwikkelen van websites.

In het overzicht van ons werk vind je oa. bedrijfsfilms, tv-commercials, animaties, grafisch ontwerp, promotiefilms & websites.

Google Plus

open