ABB

Terra Home

ABB is een technologieleider die de digitale transformatie van industrieën aanstuurt. Voortbouwend op een traditie van meer dan 130 jaar innovatie vervult ABB vandaag de dag een leidende rol voor digitale industrieën met vier klantgerichte wereldwijde businesses: Electrification, Proces Automation, Motion en Robotics. De leidende rol op digitaal terrein is gefundeerd op het gemeenschappelijke digitale ABB Ability™ platform. ABB heeft vestigingen in meer dan 100 landen. In totaal werken er ongeveer 105.000 mensen.

Op het global launch event op de CES in Las Vegas werd het eerste product van ABB E-mobility voor de consumentenmarkt gepresenteerd. De Terra Home. Een autolader met o.a. gepersonaliseerde covers, geavanceerde laadtechniek en hij kan geïntegreerd worden in je Smart Home.

Ter behoeve van dit event hebben wij video’s en fotografie geproduceerd om de “Home of Charging” vorm te geven. O.a. een launch video tijdens de presentatie en een benefits video waar de verschillende opties duidelijker worden uitgelicht. De fotografie is gebruikt om de internationale pers te kunnen bedienen dit aanwezig was bij dit event.

YEAR
  • 2023
CLIENT
  • ABB
CREW
Art Direction – Wesley Palma & Melvin Palma
Fotografie – Wesley Palma
Grafisch ontwerp – Melvin Palma
Animatie – Melvin Palma & Jordie Cress
3D – Aydin Yanik
Muziek & sound design – Maurits Handlogten
Productie – Noortje Klein Willink 
Launch event - Reveal video

The home of charging

Het doel van deze video was om het product zo goed mogelijk te presenteren op een krachtige manier. Mogelijkheden van de charger worden uitgelicht in animatie samen met een verhalende voice-over. Van verwisselbare frontjes tot het managen van je energieverbruik. Alles perfect op elkaar afgestemd.

Terra Home

Hardware & Software Features

Naast de reveal video op het grote scherm is er ook een afgeleide video van gemaakt die dieper ingaat op de Hardware en Software functionaliteiten van de Terra Home. Deze video werd gedurende het event in een loop afgespeeld op de schermen rondom de Booth.

Launch event - Photography

It is all about your choice for EV charging

Naast het opleveren van verschillende video content, was er ook de vraag vanuit ABB, om fotografie te realiseren wat gebruikt zal worden op de CES beurs, maar ook gebruikt zal worden als mediapakket horende bij het product.

CES 2023 - Booth display

Terra home Charge different

CES 2023

Want to see more MADness?