ABB

Launch event - Terra 360

ABB is een technologieleider die de digitale transformatie van industrieën aanstuurt. Voortbouwend op een traditie van meer dan 130 jaar innovatie vervult ABB vandaag de dag een leidende rol voor digitale industrieën met vier klantgerichte wereldwijde businesses: Electrification, Proces Automation, Motion en Robotics. De leidende rol op digitaal terrein is gefundeerd op het gemeenschappelijke digitale ABB Ability™ platform. ABB heeft vestigingen in meer dan 100 landen. In totaal werken er ongeveer 105.000 mensen.

ABB heeft ons gevraagd een aantal video's te produceren voor het global launch event van de Terra 360: een high-power elektrische laadpaal die vier auto's tegelijkertijd kan voorzien van stroom en korte laadtijden realiseert.

De geproduceerde video's zijn ingezet tijdens het launch event, waarbij de eerste video heeft gediend als teaser om het product te introduceren aan het publiek. De andere video heeft een informatief karakter; in deze video vertelt een voice-over over de belangrijkste eigenschappen van de Terra 360.

YEAR
  • 2021
CLIENT
  • ABB
CREW
Art Direction – Wesley Palma
Regie – Wesley Palma
Grafisch ontwerp – Melvin Palma
Animatie – Melvin Palma
Muziek & sound design – Maurits Handlogten
Launch event - Reveal video

Een onthullende video

De reveal video heeft als doel het product gedurende de video te onthullen. Het volledige product is aan het eind van de video te zien. Dankzij de combinatie met de op maat geproduceerde muziek creëren we spanning in de video. De kijker kan in eerste instantie nog niet duidelijk zien over welk product de video gaat. Naar mate de video vordert worden de shots ruimer en wordt er geknipt van close-up shots naar wijdere shots, eindigend met een totaalshot van het product.

Launch event - 3D Animatie

Het overbrengen van informatie in een realistisch weergeven animatie

Naast de onthulling van de Terra 360 was het ook van belang om de belangrijkste eigenschappen van het product te communiceren. Daarvoor hebben we een 3D animatie geproduceerd in een realistische stijl. Dankzij tekstanimaties en een voice-over wordt de kijker meegenomen in het verhaal, en vertellen we op een korte en krachtige manier de belangrijkste informatie.

Want to see more MADness?