Adurolight

3D animatie

Adurolight ontwikkelt en produceert de beste lichtoplossingen met een mooier, efficiënter en duurzamer resultaat. Hun kennis, toewijding en innovatiedrift maken het mogelijk om de beste LED verlichting te maken met toepassingsmogelijkheden binnen elke leef- en werkomgeving.

Het management van Adurolight, met roots in zowel Europa als China, stelt de klant centraal in alles wat ze doet. Marktgericht werken, optimale service verlening en uitsluitend het beste product willen bieden, zit in het DNA van ons bedrijf. Dat maakt Adurolight tot een premium brand.

Adurolight industriële ledverlichting voldoet aan alle industriële standaarden qua veiligheid en betrouwbaarheid. Alleen de hoogste kwaliteit is goed genoeg. Optimale verlichting in industriële ruimtes is van groot belang. Ook onder zware belasting blijven de energiezuinige ledoplossingen van Adurolight branden en verzekeren u van een hoge lichtopbrengst.

In deze 3D animatie laten we in exploded view de industriële ledverlichting van Adurolight zien. We laten zien hoe het apparaat is opgebouwd en uit welke onderdelen het bestaat.

YEAR
  • 2016
CLIENT

Want to see more MADness?