Grolsch

Launch video nieuw krat

Het is Tijd voor Grolsch! Grolsch is een merk dat weinig introductie behoeft. Dit ene woord zegt genoeg. Ons biermerk is groots in de regio. Maar ook landelijk en zelfs internationaal heeft Grolsch de allure van een wereldspeler, samen met geallieerde brouwers.

Karakter en stijl zijn de unieke eigenschappen die het merk met zich mee draagt.
Daarom is er altijd een biertje dat past bij het moment, waar dan ook,
met wie dan ook, in welke vorm dan ook. Grolsch is tijdloos.

Iedereen heeft wel herinneringen aan het Grolsch krat. Het zat bijvoorbeeld achterop je fiets toen je ging dauwtrappen met je vrienden, je stapelde ze op om er een verlichte kerstboom van te maken of gebruikte de kratten om een tankwagen te bouwen voor de Zwarte Cross.

Grolsch komt nu met een nieuw krat en gebruikt dit moment om al die herinneringen te vieren. In samenwerking met Artica hebben we een launch video geproduceerd. Een combinatie van beelden die zijn geschoten in onze MAD filmstudio, waarbij we herinneringen van klanten projecteerden op het oude krat.

YEAR
  • 2023
CLIENT
  • Grolsch
CREW
Regie – Ruud van der Wal
Camera – Nico Baum
Licht – Flavio Noticia
Animatie – Melvin Palma

Productie – Noortje Klein Willink 
Launch video - Grolsch krat

Ons "niet zo nieuwe" krat

Gemaakt van oude kratten. Gemaakt voor nieuwe herinneringen. Dat is waar het krat van Grolsch voor staat. In deze video tonen we dat de momenten die we samen beleven ervoor zorgen dat een biertje nog beter smaakt. Het nieuwe, duurzame krat brengt ons samen om nieuwe herinneringen te maken.

Want to see more MADness?