Group 2000

LIMA Network Protect

Voor Group 2000 produceerden we een reeks animaties van 30 tot 60 seconden waarin hun nieuwe dienst "LIMA Network Protect" op een abstracte manier wordt uitgebeeld.

Het wereldwijde mobiele dataverkeer groeit, denk aan IoT connecties, Machine2Machine, mobiele gebruikers, etc. Doordat de groei op het moment enorm hard gaat is het mobiele netwerk vaak voor de provider lastig te managen. Group 2000 lanceerde onlangs hun nieuwe dienst "Lima Network Protect", waarbij providers beter hun netwerk kunnen managen. Voorbeelden hiervan zijn remote maintenance, verspreiden van de capaciteit met dezelfde kwaliteit, maar ook energie efficiency.

Het globale energieverbruik van mobiele netwerken (de base stations) is bijna net zo hoog als het jaarlijks energieverbruik van een land. Dit komt neer op ongeveer 3% van het globale energieverbruik. Met de oplossing van Group2000 is de mobile operator in staat om efficiënter om te gaan met bestaande base stations, waardoor het energieverbruik hiervan kan worden verminderd.

YEAR

2019

CLIENT
CREW
Concept – Jordie Cress
Storyboard – Wesley Palma
3D animator – Aydin Yanik
Motion designer – Jordie Cress
CREW
Sound Design – Ale Djoerd van Kammen
Music – Ale Djoerd van Kammen
Project Manager – Kelly Stamborg

Resilient Mobile Network

Service Availability

Health & Safety

Capacity Management

Want to see more MADness?