IndeWal

Corporate film

Ruim 50 jaar geleden begon de familie In de Wal als groothandel van gebruikte auto’s en motoren in Lemelerveld. Zij bleken zo succesvol dat het bedrijf inmiddels is uitgegroeid tot de In de Wal Automotive Group. Momenteel is IndeWal® in Nederland één van de meest toonaangevende en innovatieve bedrijven op het gebied van het beheren, verkopen en leveren, ofwel de remarketing van gebruikte auto’s. Ook op internationaal niveau wordt IndeWal een steeds sterkere partij.

De In de Wal Automotive Group bestaat uit verschillende bedrijfsunits, waaronder IDW Auto’s, IDW Bedrijfsauto’s, TaxatieCenter, IDW Finance. Binnen deze bedrijfsunits wordt gebruik gemaakt van ‘State of the Art’ systemen en de alom aanwezige marktkennis en deskundigheid op het gebied van remarketing en auto’s.

In deze corporate story 'Walstreet' wordt doormiddel van een stukje storytelling het bedrijf gepresenteerd. Mary is op zoek naar een nieuwe metgezel. Ze weet precies wat ze wil; betrouwbaarheid, sympathieke uitstraling, niet te oud. Ze houdt van kwaliteit en eerlijkheid. Zal ze vinden wat ze zoekt?

YEAR
  • 2017
CLIENT
CAST
Frank Evenblij
Mark Scholten
Maaike Jansen

Want to see more MADness?