Louwman Exclusive

Morgan

Louwman Exclusive is officiëel partner van Bentley, Lamborghini, Lexus, Maserati, McLaren, Morgan, Rolls-Royce en TVR. In de meest bijzondere showroom van Nederland, pal langs de snelweg A2 van Amsterdam naar Utrecht.

Louwman Exclusive is leverancier van vrijheid en onafhankelijkheid. Het domein van het individu. Van de eigenzinnige persoonlijkheid die maatschappelijk succesvol is. Die altijd zijn eigen koers volgt en zijn hoofd boven het maaiveld durft uit te steken. Louwman Exclusive stelt mensen in staat om hun diepste verlangens te vervullen. Mensen die zich niet wensen te schikken naar de obligate keuzes van de massa. Die hunkeren naar het afwijkende, naar een auto uit de absolute buitencategorie. Voor wie zijn hart volgt en luistert naar zijn innerlijke stem.

Het juiste moment om het hoofd leeg maken? Nu! Dus hop, die auto in en gaan. Lekker langs bossen & heuvels richting vrijheid. Dat het regent maakt het alleen maar mooier. Karakter heet dat. Louwman Exclusive - Invite the individual in you

Geproduceerd door Studio MAD in opdracht van Slag bij Almelo voor Louwman Exclusive.

YEAR
  • 2018
CLIENT
CREW
Concept – Niels Neeskens & More
Project Manager – Niels Neeskens
Camera – Timon Scholten
CREW

Motion designers – Stef Nitert
Audio Design – Maurits Handlogten
Video edit –  Susanne Nijkamp

Want to see more MADness?