Luminis

Recruitment video's

Luminis is een software- en technologiebedrijf met vestigingen in Amsterdam, Apeldoorn, Arnhem, Eindhoven, Rotterdam en de UK. Vanuit deze vestigingen werken 200 professionals aan technisch hoogwaardige oplossingen voor klanten. Er wordt samengewerkt met 100+ diverse klanten, waaronder grote merken zoals KLM, Nike en Bol.com.

Ons is gevraagd een corporate film te maken waarin het productieproces van ijs wordt zichtbaar wordt gemaakt. De passie die in elke stap van dit proces een rol speelt moest hierin duidelijk naar voren komen. Van het bedenken van nieuwe ijssmaken, tot de uiteindelijke productie; elke stap komt aan bod. Dit alles op een hippe en vlotte manier, passend bij het bedrijf.

YEAR
  • 2021
CLIENT
  • Luminis
CREW
Art Direction – Wesley Palma / Melvin Palma
Regie – Wesley Palma
Grafisch ontwerp – Melvin Palma
Animatie – Melvin Palma
Muziek & sound design – Maurits Handlogten

Luminis heeft ons gevraagd om een recruitment campagne te ontwikkelen dat als onderdeel van een employee journey gebruikt zal worden. Hierbij staat een strategische benadering van potentiële collega’s centraal.

Wij hebben drie recruitmentcampagne video’s geproduceerd die onderdeel zijn van de recruitmentfunnel met uiteindelijke doel om nieuwe IT-experts te werven voor Luminis in Nederland. De diverse stages van de recruitmentfunnel (awareness, interest, consideration) hebben verschillende doelen. Belangrijke aspecten in de video’s: Persoonlijk, pro-actief, innovatief, gedurfd, humor. De menselijke relaties staat bij Luminis centraal. Luminis werknemers zijn gebruikt om te acteren in de video’s om het persoonlijke karakter naar voren te laten komen.

Eén met de cloud

Opperste concentratie

In deze video laten we zien dat iedereen bij Luminis gek is van “The Cloud” en er daardoor in op helemaal in opgaat. De volledige ontspanning is op het gezicht van de vrouw te zien. Door muziek en sound effects aan te laten sluiten met de beelden, creëerden we een sfeer die dit goed benadrukt.

Creative cloudoplossingen

Show us your magic

Een video waarin we inspelen op het feit dat alles mogelijk is. Niets is moeilijk genoeg en geven dit op een manier weer dat alles gerealiseerd kan worden.

Consideration

Join our cloud crew!

Een video die opvalt en de kijker wilt aansporen tot actie. In de voorgaande video's wordt de interesse gewekt, geven we aan wat er allemaal mogelijk is, waarbij er nu wordt aangegeven om in actie te komen. Join the cloud crew!

Want to see more MADness?