NexR®

Social Clips

NexR® ontwikkelt connecties in teams en organisaties voor impact op vandaag én morgen. Er wordt gewerkt vanuit “wat er is” naar het hoogst haalbare, dat noemen wij; “het optimum”.

Om in het optimum te blijven of te komen richten ze bij NexR® op vier organisatie-elementen en hun onderlinge samenhang; Structuur, Srategie, Mens & leiderschap en Bedoeling.

Voor de vier organisatie-elementen produceerden wij voor elk element een teasende animatie.

Met de gedachten dat NexR bouwt aan connecties binnen organisaties en het idee dat progressie nooit lineair is, leek het ons gaaf om te werken met een knikkerbaan.

De in 3D gevisualiseerde houten knikkerbaan staat voor een 'on-going' en adaptief, een werkende knikkerbaan maak je door onder andere passende verbindingen te maken.

YEAR
  • 2021
CLIENT
  • NexR
CREW
Project Lead – Jordie Cress
2D Motion Design – Melvin Palma & Jordie Cress
3D Generalist – Aydin Yanik
Sound design – Maurits Handlogten
NexR - Strategie

Zonder plan geen resultaat

We maakten ongeveer 50+ blokken en voor elke animatie een grote knikkerbaan die uit 200+ elementen bestaat. De soundeffects, waaronder het geluid van de rollende knikkers, hebben we opgenomen in onze audiostudio.

NexR - Structuur

Structuur stimuleert samenwerking

NexR - Mens & Leiderschap

Kwaliteit van connectie

NexR - Bedoeling

Identiteit en imago

NexR - Audio

De kracht van geluid

Door gebruik te maken van sound effects hebben we alle bewegingen van de knikkers in beeld geaccentueerd. Daarbij was het van belang dat de snelheid en de materialen van de knikkers en baan overeenkwamen in beeld en geluid. Met de toevoeging van deze sound effects, ook wel foley, hebben we in dit geval de puntjes op de i gezet.

Want to see more MADness?