Noabers

DE SERIE

De serie 'Noabers' was wekelijks te zien zijn op de Facebookpagina van RTV Oost. Deze komische serie is geheel geschoten in Twente en gaat over het reilen en zeilen van een groep inwoners van een kleine geïsoleerde gemeenschap.

De serie van vier sketches met de naam ‘Noabers’ vormt samen een pilotaflevering die op zondag 26 maart op TV Oost werd uitgezonden.

In de sketch 'Brug' zien we Jos genieten van een ritje door het pittoreske Twentse landschap. Totdat hij aankomt bij een brug, waar aan de overkant Ad komt aangereden. Ad geeft Jos graag voorrang. Jos staat er echter op dat Ad voor gaat. Wie komt als eerste over de brug?

In de sketch 'Bushalte' haast Cornelis zich om de bus te halen, maar mist deze net. De volgende bus komt pas over een uur. Gelukkig heeft hij zijn thermoskan koffie mee en drinkt lekker een paar bakken koffie. Na een aantal bakken speelt zijn blaas op, maar de bus komt er ook bijna weer aan. Wat moet hij doen?

In de sketch 'Bal' zien we Herman die lastig wordt gevallen door zijn buurjongen die aan het voetballen is tegen zijn huis. Hij neemt rigoreuze maatregelen, maar wie zal uiteindelijk de pineut zijn?

In de sketch 'Begrafenis' zien we Miep met haar kleindochter bij een begrafenis. Miep ergert zich aan haar kleindochter die ongegeneerd een spelletje op haar telefoon aan het spelen is. Dan klinkt ineens op vol volume een ringtone door de kerk. Van wie zal die zijn?

YEAR
  • 2017
CLIENT
Eigen project

Noabers - Brug

Noabers - Bushalte

Noabers - Bal

Noabers - Begrafenis

Making-of

Want to see more MADness?