Normfinish Blast Cabinets

Promo video

De Normfinish straalcabines van Leering zijn speciaal gemaakt voor de professionele straler. Bij het ontwikkelen van deze straalcabines is veel aandacht besteed aan de straaltechniek, maar ook aan duurzaamheid en veiligheid.

Naast de druk- en injector straalcabines, biedt Normfinish voor de Additive Manufacturing industrie ook post-processing oplossingen aan waarbij de afwerking van de 3D-geprinte producten essentiële producteigenschappen voor de uiteindelijke toepassing kan bepalen, zoals bijvoorbeeld een gladde oppervlakte.

Voor de nieuwe site van Normfinish en als beurscontent produceerden we een promovideo waarin de techniek en de producten kort in beeld komen.
De video is een combinatie van 2D, 3D en eigen geproduceerde muziek. Ook produceerden we enkele 360-graden renders van de machines, die separaat als visual ingezet kon worden op de site van Normfinish.

YEAR
  • 2023
CLIENT
CREW
Motion Direction – Jordie Cress
3D Generalist – Aydin Yanik
Muziek & sound design – Maurits Handlogten
Normfinish Blast Cabinets

Experts in surface treatment

Voor deze kwalitatieve straalcabines ontwikkelden we een promovideo, bestaande uit 3D visualisaties van de verschillende producten van Normfinish. Hierbij werkten we o.a. met physics/simulaties om de straaltechniek uit te beelden, maar ook met abstracte vloeiende vormen om een airflow te suggereren.

Naast de donkere visuele uitstraling speelden custom made sounddesign en een eigenzinnig stemgeluid een belangrijke rol in het bepalen van de sfeer en identiteit van de film.

Want to see more MADness?