Össur

Pro-Flex® LP Align

Össur is een bedrijf uit IJsland dat zich bezig houdt met de ontwikkeling, productie en verkoop van niet-invasieve orthopedische hulpmiddelen, waaronder prothesen, orthesen en compressie therapie. Het hoofdkantoor is gevestigd in Reykjavik en daarnaast zijn er kantoren gesitueerd in Amerika, Europa en Azië.

In deze film introduceren we de Pro-Flex® LP Align, het nieuwste aanbod van Össur in zijn groeiende reeks eigen dynamische oplossingen voor transtibiaal en transfemoraal geamputeerden voor activiteiten met een laag tot gemiddeld belastingniveau. We hebben zowel een promofilm met een man als vrouw in de hoofdrol ontwikkeld voor Össur. De films zijn geschoten in samenwerking met New Day Studio in Milaan, waarbij we alvorens een storyboard hebben afgestemd met de klant. Vervolgens zijn de films van relevante informatie voorzien met behulp van motion tracking.

De Pro-Flex LP Align heeft een instelbare hakhoogte van 7 cm en een sandaalteen. Hiermee kunnen gebruikers de juiste uitlijning behouden in verschillende alledaagse schoenen, waaronder sneakers, sandalen en nette schoenen met of zonder hakken. Toch behoudt Pro-Flex LP Align de dynamiek van Össurs unieke Pro-Flex-ontwerp met drie bladen, wat helpt bij het genereren van een uitzonderlijke teenafzetenergie en een vloeiende, natuurlijke progressie van hielslag tot en met de afzet. Pro-Flex LP Align beschikt ook over een gepatenteerd voetblad met een teenhefboom over de volledige lengte die past bij de lengte van de voet aan de gezonde zijde, wat de loopsymmetrie bevordert.

YEAR
  • 2018
CLIENT
CREW
Concept – Niels Neeskens & Michiel Kole
Storyboard – Wesley Palma
Director – Jacob Ossef
Camera – Timon Scholten
Gaffer – New Day Studio
Production manager – Roxanna Patawala
YEAR

Editor – Susanne Nijkamp
Music & Sound Design – Maurits Handlogten

Graphic design – Wesley Palma
Motion designer – Jordie Cress & Stef Nitert
Project Manager – Michiel Kole

Male version

Want to see more?