Qredits

Stappenplan animatie

Qredits helpt startende en bestaande ondernemers bij het succesvol starten van of investeren in hun bedrijf. Dit doen ze door het aanbieden van ondernemerstools, coaching én het verstrekken van bedrijfskredieten tot € 250.000. Het is hun doel om dromen van ondernemers mogelijk te maken. Vertrouwend op de kracht van het ondernemerschap, de kracht van een goed idee. Daarbij kijken zij liever naar de toekomst dan naar het verleden. Dit doen ze niet alleen voor de markt in Nederland. Qredits is namelijk ook actief op Cariben. Om te illustreren hoe het aanvragen van krediet bij Qredits precies werkt hebben wij twee animaties ontwikkeld.

In deze animaties wordt de kijker stap voor stap meegenomen in het proces van krediet aanvragen en de werkwijze van Qredits. De animatie gericht op de Nederlandse markt is qua stappen en illustratiestijl minder uitgebreid dan de Caribische variant, die in vijf verschillende talen is opgeleverd zodat alle eilandbewoners de informatie snappen.

Aan de hand van een briefing en een beeldscript hebben we een storyboard uitgewerkt. We hebben gekozen voor een animatiestijl waarin de geïllustreerde situaties en iconen vloeiend in elkaar overgaan, waardoor de informatieve animatie een speels karakter krijgt. Om de Qredits identiteit ook in deze producties goed naar voren te laten komen, hebben we ervoor gekozen om de speciaal gecomponeerde muziek voor de tv-commercial ook in deze producties te verwerken.

YEAR
  • 2018
CREW
Concept – Stef Nitert, Wesley Palma & Magdalena Szostak
Storyboard – Wesley Palma
Graphic design – Wesley Palma & Magdalena Szostak
CREW

Motion designer – Magdalena Szostak
Music & Sound Design – Maurits Handlogten
Project Manager – Kelly Stamborg

Stappenplan animatie

Speciaal voor de Cariben, geproduceerd in vijf talen.

Want to see more MADness?