Remia

Employer branding

Remia is een dynamisch familiebedrijf, waar ruim 400 werknemers dagelijks werken aan de beste producten. Sinds jaar en dag wordt in Den Dolder een breed assortiment aan sauzen, margarines en vetten geproduceerd. In het sauzenhart van Nederland worden producten gemaakt die zowel in Nederland als in de rest van de wereld dagelijks worden gebruikt door consumenten en food professionals.

Remia heeft ons gevraagd employer branding video's te produceren in combinatie met fotografie, waarbij het de functie heeft om mensen te laten solliciteren voor vacatures in de groepen Techniek (met name Operator en Monteur), Marketing, Logistiek, Laboratorium en verschillende Kantoor en Management functies. De grootste wervingsbehoefte van Remia ligt in categorie Techniek. Remia zoekt een (online) platform waar ze zichzelf als werkgever kan presenteren middels beeld, video, tekst en activatie.

YEAR
  • 2022
CLIENT
  • Remia
  • Nerds & Company
CREW
Art Direction – Wesley Palma
Regie – Wesley Palma
Productie – Frederike Scheffer
Fotografie – Wesley Palma
Grafisch ontwerp – Melvin Palma
Animatie – Melvin Palma
Muziek & sound design – Maurits Handlogten
Remia - Employer branding

Fotografie voor vacatures

Een onderdeel van het maken van de employer branding video was het fotograferen van 'echte' mensen. Werknemers die werkzaam zijn bij Remia worden als echte helden neergezet. De foto's geven de diversiteit en echtheid van de mensen weer, werkzaam op hun locatie.

Want to see more MADness?