Attractie- & Vakantiepark Slagharen

Ontdek het Wilde Westen van Nederland in Attractie- & Vakantiepark Slagharen

Samen tijdloos genieten, dat is de boodschap die centraal staat in de TV en Radio commercial voor Attractie- en Vakantiepark. Het doel was om positive engagement te creëren, waardoor de kijker spontaan zin krijgt om mooie en nieuwe herinneringen te maken met het hele gezin. In samenwerking met de klant hebben we voor de TV commercial een storyboard ontwikkeld, waarin alle shots zowel qua beeld als voice-over zijn uitgeschreven. In twee opnamedagen zijn de shots gedraaid, waarbij de camera is bevestigd aan verschillende attracties zoals de Ripsaw Falls en de Gold Rush. De edit van de commercial is afgestemd op de speciaal gecomponeerde muziek en sound effects.

Naast een tv-commercial over het attractiepark, hebben we ook een tv-commercial geproduceerd speciaal over het vakantiepark.

In aanvulling op deze producties is er voor gekozen om aan beide commercials een tag-on toe te voegen met een korte call to action. Daarnaast worden verschillende tv-programma’s en films ‘mede mogelijk gemaakt door Attractie- en Vakantiepark Slagharen’ door middel van een speciaal door ons ontwikkelde billboard, met een uniek shot gekoppeld aan het Attractie- of Vakantiepark.

Tv was niet het enige gekozen platform. We hebben speciale versies ontwikkeld voor online gebruik, waarbij we hebben gekozen voor andere lengtes en beelden. In de auto of op je werk heb je de boodschap 'Samen tijdloos genieten' wellicht ook voorbij horen komen in onze radiocommercial die tevens is voorzien van een tag-on waarin de call to action weer kort voorbij komt.

YEAR
  • 2019
CREW
Producent – Niels Neeskens

Concept – Niels Neeskens & Michiel Kole
Storyboard – Wesley Palma
Director – Niels Bourgonje
Camera Operator – Timon Scholten
Gaffer – New Day Studio
Rigging – Gripwise

CREW

Hair & Make-up – Michelle Voogd
Production – Roxanna Patawala
Editor – Susanne Nijkamp
Music & Sound design – Maurits Handlogten
Motion designer – Stef Nitert
Color grading – Wouter Veeneman
Photography – Corey Martin

Vakantiepark

Lange versie TV-commercial

Tag-on

Een reminder voor de kijker na het zien van de commercial.

Billboard

Speciale branding voor films en televisieprogramma’s

Radiocommercial

‘Samen tijdloos genieten’ ook te horen op de radio.

Want to see more MADness?