Svedex: Form

Oog voor elegantie. Liefde voor licht.

Form is de nieuwe deurenserie van Svedex, gekenmerkt door slanke modellen en een elegante uitstraling. Voor de aanloop naar de lancering van deze nieuwe deurenserie produceerden we een behind-the-scenes (BTS) video van de productfotografie en een teaser. Ook produceerden we een mini commercial die tijdens het lanceringsmoment naar buiten werd gebracht.

Voor de teaser en de minicommercial maakten we gebruik van 2D en 3D technieken, waar we hebben gekozen om een surrealistische omgeving met zachte tinten in 3D vorm te geven.

Een organisch bewegende stof volgen we door het landschap, waar we enkele features van de serie passeren. Zo spelen we bijvoorbeeld met schaduwen en ruimte.

Doordat we de teaser en de minicommercial konden voorzien van een geheel eigen geproduceerde audiotrack, hadden we meer regie op timing en flow van het verhaal op een audio-en visuele manier. Hierdoor konden we nog meer identiteit geven aan de nieuwe deurenserie.

Meer informatie over de nieuwe deursenserie?

https://www.svedex.nl/form

YEAR
  • 2021
CLIENT
Svedex
CREW
Art Direction – Jordie Cress
3D generalist: Aydin Yanik
2D/3D motion – Jordie Cress
Muziek & sound design – Michiel Jenner

Oog voor elegantie.

Voor het visueel vertalen van de leus “Oog voor Elegantie” hebben we gekozen voor een organisch en haast sierlijk bewegend object die ons de wereld van Svedex/Form laat zien. Een wereld waar de slanke modellen van de deurenserie zich thuis zouden moeten voelen. Een open ruimte, met zachte tinten.

Liefde voor licht

De slanke deurmodellen van de FORM-collectie zijn ook voorzien van dunne glaslatten, waardoor er nog meer ruimte is voor glas. Nóg meer licht in de woonkamer. De schaduwen geven in dit deel van de animatie de lichtinval weer en bepalen hiermee gedeeltelijk de sfeer van het uiteindelijk beeld.

Want to see more Madness?