Thales

Naval Services

Thales Nederland is het grootste defensiebedrijf in Nederland en produceert geavanceerde radar- en infraroodapparatuur en vuurgeleidingssystemen. Het bedrijf heeft ongeveer 3000 medewerkers, waarvan 1700 werkzaam zijn op de hoofdvestiging in Hengelo.

Deze film laat Thales als lifecycle partner op het gebied van Naval services zien. Dat betekent voor haar klanten dat de (detectie en communicatieapparatuur op de) schepen - of het nu boven- of onderwaterschepen zijn - optimaal inzetbaar worden gemaakt. Optimaal inzetbaar qua techniek, onderhoud en bijvoorbeeld scholing van bemanning.

De Thales Naval Services film is een productie waarin een groot deel van de diensten van Studio MAD in samenkomen. We hebben 2D -en 3D animaties, ontwikkeld in de stijl van Thales, gecombineerd met reeds geschoten beelden die zijn voorzien van een speciaal grid. Tijdens de compositing fase is er continu geschakeld tussen de motion designers en audio designers, zodat de timing van de animaties, beelden, speciaal gecomponeerde muziek en sound effects volledig op elkaar afgestemd waren.

YEAR
  • 2018
CREW
Concept – Jordie Cress & Michiel Kole
Project Manager – Kelly Stamborg
Storyboard – Wesley Palma
3D artist – Aydin Yanik
Graphic design – Wesley Palma
CREW

Motion designer – Stef Nitert & Jordie Cress
Editor – Timon Scholten
Music – Maurits Handlogten
Sound Design – Maurits Handlogten

Want to see more MADness?