Whole Earth

Social media campagne

Whole Earth Peanut Butter komt uit Engeland. In 1967 openden de broers Craig en Gregory Sams het biologische, vegetarische en macrobiotische restaurant “Seeds” in London. In die tijd was dit heel bijzonder, want biologische voeding stond nog niet op de kaart. Ondertussen zijn de producten ook in Nederland overal verkrijgbaar.

Aan ons de opdracht om een drietal opvallende video’s te produceren die de bekendheid van het merk Whole Earth vergroten. Deze social media video's moesten een natuurlijk gevoel krijgen dat aansluit op het natuurlijke karakter van het product. Geen overdreven topsporters als acteurs, maar juist normale mensen, die je normaal gesproken niet direct in staat zou achten tot uitzonderlijke sportieve prestaties. Op deze manier konden we laten zien dat je, na het eten van een boterham met Whole Earth pindakaas, een ongekende energie krijgt.

YEAR
  • 2021
CLIENT
  • Whole Earth
CREW
Art Direction – Wesley Palma
Regie – Wesley Palma
Grafisch ontwerp – Melvin Palma
Animatie – Melvin Palma
Muziek & sound design – Maurits Handlogten

Bekijk het eindresultaat hieronder

Waan je in de natuur

Ongekende energie

Het gebruik van droneshots draagt bij aan het bereiken van het beoogde natuurlijke gevoel. De transitie van wide naar extreem wide zorgt ervoor dat de kijker verrast wordt, en laat met een knipoog de uitzonderlijke conditie van de hoofdpersonen in de video zien. De natuurlijke uitstraling word verder onderstreept door de vormgeving, color grading en het gebruik van muziek en sound effects.

Natuurlijke elementen

Muziek & sound design

Het natuurlijke gevoel van de video’s komt verder tot uiting in de productie van de muziek, die uit diverse akoestische en natuurlijke elementen bestaat. Daarnaast accentueren de muziek en de sound effects de humor in het verhaal, en geven ze het geheel wat luchtigheid.

Want to see more MADness?