Heuver

VR beleving

Heuver is een gerenommeerde bandengroothandel gevestigd in Hardenberg, Nederland en heeft daarnaast teams in de Benelux, Frankrijk, Roemenië, Engeland en Duitsland. Ze hebben meer dan 50 jaar ervaring. En met hun enorme aanbod van bijna alle A- en B-merken voor truck- en trailerbanden, grondverzet- en landbouwbanden, behoren ze tot de top van Europa.

Voor Heuver produceerden we 4 versies van een 360 film. Allen met dezelfde opzet, maar met daarin verschillende productsegmenten, namelijk:
- Algemene film met producten uit alle segmenten.
- Truck
- Landbouw
- Grondverzet

Primair doel van de films was om de USP te laten zien dat niemand zo’n eigen voorraad heeft en daar het bewijs van leveren door het laten zien van de grootte ervan. Secundair doel was om aan de hand van een unieke VR beleving bezoekers aan te trekken op de beursstand. Informatie verschaffen over andere USP's van Heuver (o.a. internationaal en snelle levering).

Met de 360 graden/ VR experience hebben we een koppeling gemaakt met de stip dat daadwerkelijk aanwezig was in de beursstand in onder andere München. Wanneer de bezoeker op deze stip gaat staan en de VR bril opzet, zal diegene zich in een virtuele zwarte omgeving begeven. Op dezelfde plek, zal onder deze persoon zich virtueel de stip bevinden. De persoon zal vervolgens virtueel door de stip naar beneden gaan, waarna het uitkomt in het magazijn van Heuver en een virtuele rondleiding krijgt door het magazijn.

YEAR
  • 2019
CLIENT
  • Slag bij Almelo

Want to see more MADness?