Unica

Werken bij Unica

Unica Special Security Projects is dé specialist op het gebied van complexe beveiligingsvraagstukken, een ambitieuze groep professionals met een passie voor techniek en innovatie.

Voor Unica Special Security Projects produceerden we onlangs een reeks korte recruitmentvideo’s; specifiek voor engineers en technici. De recruitmentvideo’s zijn onderdeel van een wervingscampagne waarin Unica Security Projects een oproep doet aan specialisten met passie voor techniek en innovatie.

De recruitmentvideo’s zijn een combinatie van 2D/3D animatie en videobeelden die we hebben geschoten in onze studio. Met gebruik van speciale RGB tubes in de huisstijlkleuren van Unica hebben we de beelden een specifieke stijl meegegeven die aansluit bij het technische en innovatieve karakter van de campagne.

Als verlengstuk van de videocampagne hebben we in samenwerking met fotograaf Ruben Cress tijdens de draaidag foto's gemaakt van de medewerker 'in actie’. Deze foto’s, volledig in de stijl van Unica, zijn ingezet voor abri’s en billboards.

De films zijn onlangs verspreid via social media en worden als korte afzonderlijke clips ingezet om technici en engineers te enthousiasmeren om te solliciteren. Op de speciaal ingerichte website gaopmissie.nl is een langere recruitmentvideo te bekijken, waarin beide oproepen zijn gecombineerd.

YEAR

2019

CLIENT
CREW

Concept – Jordie Cress & Michiel Kole
Art Direction – Jordie Cress
Production – Roxanna Patawala
Camera – Timon Scholten
Editor – Susanne Nijkamp

CREW

Graphic design – Wesley Palma
Motion designer – Jordie Cress
Project Manager – Jordie Cress
Photography – Ruben Cress

Werken bij Unica

Technicus

Want to see more MADness?